Plasma Studio - BARCODE HOUSE - External Rendered Image Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Internal Rendered Image Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Internal Rendered Image Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Internal Rendered Image Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Internal Rendered Image Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Distribution Diagram Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Plan View Plasma Studio - BARCODE HOUSE - Long Section

条码房子

  • LinkedIn Logo
  • Plasma Studio

这个1200平方米的豪华别墅是用通往住宅的路径和太阳路径的交叉开始设计的。这个看似严格的正交交叉,通过一系列偏移和移位的操作,引入了对于周围环境和内部功能关系的具体回应。

设计的结果是一个建构主义的构成,拉长的体量互坐其上或者互相穿插。这个构成环抱着外部空间,从而生成了丰富多样的空间状态,同时理想地安排了功能。

条形码这个图案被随后用来区分沿路外部表皮的不同部分。从建筑自我参照自我独立的组织开始,整个建筑向外扩大,改变了它所在的陡坡,从而塑造了一个新的天然与人造相融合的人工地景

类型_

Residential, Interior

阶段_

competition

地点_

英国艾斯科特

年份_

2007

客户_

Undisclosed

设计成本_

Undisclosed

建筑规模_

1,200 m2

功能_

住宅

获奖建筑_

Wallpaper's Best Building Site 2011

.

.

主要合伙人_

Eva Castro, Holger Kehne, Ulla Hell

www.plasmastudio.com by Plasma Studio is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.